Før hvalpen kommer hjem

Aquadog.dk

Lille kærlig og allergivenlig hund

Indkøb før hvalpen kommer hjem

Klipning

Hundekurv:

Din hvalp skal have sit eget sted at sove, du kan enten købe en plastic kurv og et par hundetæpper (mange steder kan man købe 4 for 100 kr) eller en billig hovedpude hos eksempelvis Jysk (den sviner dog pænt meget hvis hvalpen kommer til at ødelægge den...) Du kan også tage en papkasse med lave kanter og lægge tæppet deri, så har hvalpen sin egen ”kurv” helt fra start. Det er vigtig kurven står det sted hvor hvalpen hovedsageligt skal opholde sig.

Mad og vandskåle:

Keramik skåle er at foretrække da de ikke kan væltes eller slæbes rundt med af hvalpen, og så tåler de maskinopvask. Du skal have en til vand og en til mad.

Halsbånd, hundetegn og snor:

Det er lovpligtigt i Danmark at hvalpen har et hundetegn på med indgraveret adresse og tlf nummer til ejer.

Desuden skal du have en hundesnor og et halsbånd. Jeg anbefaler en fleksline (en snor som kan blive 5 meter lang og giver hvalpen mere frihed ved fri leg i park og lign.) Man kan i tillæg købe en almindelig nylon snor til brug ved hundetræning og når hvalpen skal lære at gå pænt.

En gå-sele kan også være rigtig god især til mindre hvalpe, men er ikke en absolut nødvendighed.

 

Legetøj:

Der er ingen grund til at købe sig fattig i dyre legesager til hunde, du kan sagtens bare bruge følgende:

En gammel sok med en knude på, tomme toiletruller, en tom ½ liters sodavandsflaske og et par tennisbolde. Hvalpen skal derudover have tilbudt gode tyggeben af hud, lad endelig være med at købe godbidder med farve, det er ikke godt for maven og helt unødvendigt at ”fylde” i hvalpen.

Nu er du klar til at modtage din nye hvalp og jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke.

Copyright © All Rights Reserved